Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2009, 11:51 PM   #2 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: YARATILIŞ MAĞARASI

Çok güzel bir paylaşım, bugün herkes ihtiyacı olanı aldı sanırım yazılarından Serpil22 :)

Yemin bozmanın gücüne ve yeni anlaşmalar imzalamaya ilk zamanlar çok dışarıdan bakıyordum. Denemekten ne çıkar dediğim ve denediğim zamansa karşılığını fazlasıyla aldım ve hala almaya devam ediyorum.

Geçmiş yaşamlarımızda (veya bu yaşama gelirken) sadece bizim değil, atalarımızın ve onların da atalarının yaptığı anlaşmaların bile hayatımızda etkisi o kadar çok ki, en büyük pay onlara ait olsa gerek.

Çoğu zaman insan kendinden meshul hesabı güdülerek sadece kendi anlaşmalarımıza odaklanıyoruz ve çözülmeler yaşanamayabiliyor, ya da engeller çıkabiliyor. Bu yüzden sorumluluğu elden bırakmayarak bozduğum anlaşmalarıma önce atalarımı anarak başlıyorum.

Hayatımızı her gün yeniden yazma şansımız var, şükürler olsun.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla