18-07-2009, 03:03 AM
|
#32 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: kuantum sıçrama Arkadaşlar ne zamandır kuantum sıçrayışa yazı yazmayı ihmal ettim.aklımı aldı arınma...tüm düşüncelerim oraya yoğunlaştı.ama hepsi aynı kapıya çıkıyor hepsi özümüzü bulmak için yaptığımız çalışmalar.bu yolculuk hem zevkli hem sancılı...geçen bütün gün acı çektim yüzleşmeler sayesinde...daha sonra vücut tepki gösterdi...ama sonra hafiflemiş olarak normal hayata dönüyorsunuz.huzurlu ve dingin hayata devam ediyorsunuz.sırtınızdaki yükler boşalınca sırtınızda dikleşiyor.hani yürürken daha dik yürürsünüz deniyor ya...demek ki bundanmış.düşündükleriniz, canınızın çektikleri önünüze gelmeye başlıyor...bir konuyu merak ediyorsunuz foruma girin yazı karşınızda kaç defa oldu bu.canım birşey istiyor kapı çalınıyor komşu elinde bir tabakla geliyor.o an şaşkınlığımı gizlemekle birlikte, teşekkür etmeyi unutuyorum nerdeyse...tesadüflerin mucizelerin arttığı bu dönemleri çok seviyorum.her an ne olacak beklentisi yada mucize beklentisine girmek üzereyim.tabiki mucize beklentisi düşüncemi serbest bırakıyorum.daha doğrusu beklenti içine girme düşüncemi serbest bırakayım ki güzellikler gelebilsin.yeni bir şey daha öğrendim.daha önceleri biraz hassas olduğumu sanırdım.yapılan patavatsızlıklara kırılırdım incinirdim.bu benim hassaslığım değilmş.kendime verdiğim önemmiş.kırılan üzülen incinen o yanımmış.onu da serbest bırakıyorum.o zaman kırılıp incinmem hiç olmazsa,bazen çocuk gibi içimi çeke çeke ağlardım beni üzenler için,değmezmiş o da egonun bize bir oyunu olsa gerek...artık beni kimse üzemez, ben izin vermediğim sürece...üzenlerede teşekkür ederim,o rolü onlara ben verdim.onlarda en güzel şekilde oynadılar.hayatıma renk kattılar,dersimi aldım.tekamül yolunda ilerleyebilmem için bana yardımcı oldular.tekrar teşekkürler.benim canımı sıkan üzen kişinin yaptığı yani sebebi de çözümüde benim içimdeymiş.onuda ho'op arın tekniği ile öğrendim ki içimde barındırdığım zararlı hatıralar buna sebebiyet veriyormuş.yani canımı sıkmalarına beni üzmelerine...bunun için bu zararlı hatıraların sıfırlanması için yaradanımdan yardım isteyip, hem kendimi hem o kişiyi affetmek için yardım istiyorum.arınıyorum şükrediyorum ki özüme daha kolay ulaşabileyim.törpülenerek baya bir yol kateddiğimize inanıyorum..arkadaşlar öğrendiklerimi sanki özet gibi yazdım ama yeni başlayan arkadaşlara yoldaş olurum diye düşündüm.hepinize kolay gelsin...ışığı bulmak hepimizin amacı..sevgiyle kalın.. |
| |