18-07-2009, 10:11 PM
|
#38 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Geç oldu ama bir merhabada benden :) Buna da yaratılış diyoruz. Farkında mısın. Bir önceki mesajında kullandığın kelimelere bakalım bi istersen. Ama şunu söyleyebilirim elif ismi ağırdır. Şahsen ben taşıyamıyorum. Ve bu isimle kullanmaman gereken kelimeler yapmamamn gereken hareketler var. Büyük vebal aslında. Bana gerçekten ağır geliyor ama çok özel yerleride var. Kendini ne kadar da kısıtlamana yol açıyor bu cümleler. Yapmaman gerekenler. Yapman gerekenler. Vebal. E tabi bu durumda sana ağır gelmesi çok normal. Bir isim yüzünden adım atacak yer kalmadı. Peki, neden uydurma biliyor musun. Çünkü birilerinin sana korku vermesi lazım ki, seni etkisi altında tutabilsin. Böylece kurallara uy ve denileni yap. Fazla kendin olma sakın. Kendin olur da kendin gibi davranırsan bizi uğraştırırsın. Bunun için neyi kullanmak gerekir. Dini ve vijdani duyguları.super Bu durumu, kendi bakış açının dışına çıkıp, dışardan gözlemlediğinde demek istediğimi daha iyi anlayacaksın Elifcim :) Hiç bir şey orjinalinin özelliklerini tamamen taşımaz. Elif, Kur-an'da bir harf sadece. Muhammed de peygamber. Bütün Eliflerin, bu harfin gizemini taşımadığı gibi, bütün Muhammed ismleri de, Peygamberin özelliklerini, ağırlığını, gizemini vs. taşımaz. Bu mümkün mü sence :) |
| |