Alıntı:
serkans674 Nickli Üyeden Alıntı
Slm günlük bugün pekte içaçıcı haberler yok bende Dün gece yağan yağmurdan evimizi su bastı malesef herşey 5-10 dakika içinde olup bitti bi cep telefonuyla canımızı kurtarabildik.Bi yandan bunada şükür diyorum canımız sağ giden mal olsun telafi edilir, e bi yandan da isyanlardayım en azından kişisel eşyalarımı v.s. kurtarabilseydim diyorum kızıyorum, kime kızıyosam oda belli değil. Mal canın yongası üzülmemek elde değil, yıllarca çabalayıp edindiklerini birkaç dakika içinde kaybetmek kolay olmuyo. Gerçi sahipliğe inanmamışımdır emanetçiyiz bu dünyada verilen herşeyle, emanetin süresi dolmuş demekki.Ben durumu kabulllendim, ailem için durum o kadar içacı değil üzgünler ne kadar belli etmemeye çalışsalarda.Bi üst katta kardeşimin yanında kalıyoruz şimdi evdeki çamur yığınlarıyla boğuştuk bütün gün eşyaları çıkarttık v.s. Neyse işte böyle sanırım bir haftam bu işlerle geçecek, son haftadırki huzursuzluğumun üzerine tuz biber oldu ama başa gelen Allah'tan katlanacaz. |
Geçmiş olsun kardeşim inan okuyunca çok üzüldüm.ne diyeceğimi bilmiyorum.can kaybı olabilirdi.Allahtan gelene birşey diyemiyoruz.Allah yardımcınız olsun.gerçekten yapabileceğimiz birşey varsa elimden ne gelirse yapmaya hazırım.