19-07-2009, 12:43 PM
|
#35 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: kuantum sıçrama arkadaşlar, bugün uyanır uyanmaz kuantum sıçrama kitabını, tekrar gözden geçirme ihtiyacı hissettim. Şanal Beyin bireysel çalışmaların da oğluma da yaptırdığı, bir çalışma bu.Hatta tv deki programında bu meditasyon vardı.yaratılış meditasyonu tam bir temizlik ve düzenleme için deneyimlemenizi tavsiye ederim. Yaratılış Meditasyonu gözlerinzi kapatın.Zamanın başına gidiyoruz şimdi.İlk yaradılış anına... O'nun huzururundayız... O, bütün görkemi ve sevgisiyle bizi kuşattığında,kendimizi O'nunla bir bütün hissediyorduk. Güvende, huzurlu,tam ve eksiksiz. Şimdi en başından bu yana,bütün deneyimlerimizi kucaklamayı seçiyoruz. Hepsini bizim seçtiğimizi biliyoruz.,onların hepsini seviyoruz.Kimsek ne yaptıysak,hepsini,hepsini ve kendimizi bağışlıyoruz. Ve aynı zamanda bu yeni bakış açısının ışığıyla aydınlatıp,bütün hayatlarımızı değiştirip_dönüştürüyoruz. Şu kararı dile getiriyoruz: Ben şimdi kendim olmayı seçiyorum.Kendi gücümü kendi yaratıcılığımı kullanmayı.Sevgimi ifade etmeyi seçiyorum. Başlangıç anından şimdiye gelmek için bir araç seçiyorum kendime,sihirli bir araç bu..Hızla bu güne doğru gelirken, bu sihirli aracın sihirli ışığı (ışığın rengini siz belirleyin)tüm geçmiş anılarımı değiştiriyor ve dönüştürüyor. Siz de aracınızı sürmeye başlayın şimdi''Yartılış anı''yazan yerden yola çıkın ve ''bu gün_şimdi'' yazan yere doğru hızla gelin.Dikiz aynasından herşeyin nsıl değiştiğini seyredin. Sihirli ışık,temas ettiği herşeyi değiştiriyor. Siz bunu yapabilrsiniz. Sizin için mekan zaman sınırı yoktur,aslında... Ve bugüne geldiğinizde, araçtan inin. Sizi kutlamaya gelmiş insanları görün.Boynunuza çelenk takıp,sizi kucaklıyorlar.Alkışları duyun. İşte işlem tamamlandı. Hayatınızdaki kısır döngülere bakın, onlar değişiyorlar mı? bu işlemi bir kaç kez yapın.gözünüzde canlandırın sesleri duyun.hissetmek çok önemli..Bilin ki zihninizde yaptığınız bu çalışma gerçekten de olmuştur.R.Şanal Günseli'nin bu meditasyonunu bugün yaptım ve tekrarlayacağım şu kısırdöngülerim için... |
| |