Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-07-2009, 12:49 AM   #723 (permalink)
driftwood76
Teğmen

Tesekkür: 3
21 Mesajinıza toplam 138 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
driftwood76 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Merhaba Arkadaşlar, ben İzmir Bornova'dan Umut...
Forumu ilk sayfasından itibaren okudum, ve aranıza katılmaya karar verdim. Dikkat çeken bir konu, organizasyon bozukluğu ya da eksikliği...Yani, kimin ne zaman nerede olduğu net olmadığından, katılımcı sayısı değişebiliyor, o saatte uyuyan da oluyor, misafiri gelen de, maç seyreden de...Madem bu kadar İzmir'liyiz, gerçekten de uygun bir yerde buluşup (insanların bize deli demeyeceği...) dua metnimizi daha etkili bir sinerji altında okuyabiliriz diye düşünüyorum. Saat 10 da klavye başında olmaktan çok daha etkili olur sanırım...Bir de, katılımcıların hangi metni, ya da hangi konuyu idrak edeceği konusunda da karışıklıklara yol açmamak için, ortak bir metin belirleyip, herkesin aynı anda okumasını sağlamalıyız...Örneğin, kimimiz işsizlik, kimimiz kardeşimizin sınavı, kimimiz bir arkadaşımız için vs vs...Bence tek ve ortak bir konu üzerinde mutabık kalalım önce, ve metni oluşturalım, saat 10 da aynı kelimelerle aynı frekansı yakalayalım. Daha sonra, ya da belirli bir süre sonra, konuları teker teker değiştirip, genelden özele doğru açılalım. Mesela, daha önceki sayfalarda bir arkadaşımızın belirttiği gibi, hayatımıza sevgi dolu insanları çekmek üzerine çalışalım. Sonra da, daha kişisel ve özel konulara yelken açalım derim...Görüşmek üzere...
driftwood76 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla