Ynt: Hayatımız Boyunca Olumlu Olumsuz Ne Gibi Telkinlere Maruz Kaldık Merhabalar arkadaşlar...
Bu kısıma yazılanları ilgiyle okuduktan sonra kendimle ilgili bi türlü anlam veremediğim bi davranışımı dile getirmek istiyorum.
Ben olumlu olmasını şiddetle istediğim bir olayın neticesini beklerken içimden hep olmayacak biliyorum sonuç kötü olacak diye düşünüyorum ve o olayın neticesi % 90 olumlu oluyor.Hadi bu seferde iyi hissedeyim canım iyi olacak inanıyorum dersem ise de işin sonu kesin fiyasko oluyor.Sonuç itibariyle kendimde gelişen bu ters pisikoloji bana nasıl bi telkinle miras kaldı, neler buna sebep olur, ben bunu nasıl sağlıklı bi şekilde düzeltebilirim, benim gibi duygular yaşayanlar varmı, korkularımızmı bizi böyle olmaya itti, bunları çok merak eder oldum en çokta bu siteye girdiğimden beri bunu çok düşünüyorum ve önceden pek düşünmüyodum sisteme karışmadan böyle yürütüyodum ama artık merak ediyorum çünkü bu durum benim olumlu düşünmemide olumsuz olarak etkiliyor.
Sevgili dostlar bendeki bu durumu yaşayan bu durumu kendinde çözen veya bilenler varsa banada faydasının olacağına inanıyorum . |