Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-07-2009, 02:05 PM   #743 (permalink)
ismira
Yüzbaşı

ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold
Standart Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Yararı olabileceği düşüncesiyle, mesajı tekrar alıyorum buraya. Para blokajları ile ilgili çalışmaya 05.07.2009 tarihinde başlamışız, yani on beş gün olmuş. Devam ediyoruz. 21 günde kesmek zorunda değiliz, blokajların durumuyla ilgili hissettiklerimize göre değerlendiririz hep birlikte.

Alıntı:
ismira Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu hafta bolluk bereket enerjisinin sembolü olan 'para' konusunda çalışmayı öneriyorum. Herkesin kendisi veya çevresiyle ilişkilendirebileceği konulardan biri. Bunun için kalıbımızın içinde 'dışarıda kendini gösteren sorun' olarak kullanılacak alt başlıklar herkesin kendine uygun bulduğu şekilde çeşitlenebilir. Örneğin;

Yüce Tanrı'm seni seviyorum. Dışarıda 'parasızlık korkusu' olarak kendini gösteren duruma yol açan şeyin içimdeki hatıralar olduğunu biliyorum. Özür dilerim. Lütfen beni affet ki, bu hatıraların tümü ŞİMDİ sıfırlansın. Teşekkür ederim.

gibi bir kalıbımız var diyelim. Bu kalıpta '....' içindeki kısma parasızlık korkusu yerine şunlar konulabilir:

- Para biriktirememe,
- Para kazanamama,
- Parayı zor kazanma,
- Parayı az kazanma,
- Borç ödeyememe,
- Parasal imkansızlık,
- Parasal çaresizlik,
- Maddi sıkıntı,
- Parasal özgürlük korkusu (Pozitif görünen durumla ilgili korkularımız da olabilir)
- Zenginlik korkusu,
- Parayı ya da zenginliği haketmeme inancı...

Başka şekilde de düzenlenebilir. 'Yoksulluk bilinci' veya 'bolluk bilincinde tıkanıklık' gibi ifadeler de seçilebilir. Ancak soyut kavramlardansa somutta deneyimlenen durumlardan hareket etmekten yana fikrim, yukarıda da belirttiğim gibi.

Bu bir öneri. Başka öneriler de olabilir. Buna göre değerlendirelim ve kararlaştıralım derim.

Sevgili arkadaşlarım, ilk haftanın heyecanı ve yüksek katılımlı çalışmalarla blokajları aşabileceğimize inanıyorum. Haydi karar verelim...Herkesi bekliyorum...

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla