Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-07-2009, 03:27 PM   #744 (permalink)
ışıkk
Üsteğmen

ışıkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud of
Standart Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Alıntı:
tiriniti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili arkadaşlar,
driftwood76 yani sevgili umut ,aramıza yeni katılmadı bilakis birçok izmirlinin bulunamadığı şubat izmir buluşmasında bizimle beraberdi ve müthiş bir evsahipliği yaptı .( katılanlardan öğrenebilirsiniz). Umutun problemini en iyi ışıkk cığım anlamış bence ışığın dediği gibi aktivitelerinizi, dua nızı neyse bu konuda iyi olduğuna inandığınız bir arkadaşınızın yenilemesi ki ben bunu segili ışıl cığımdan rica edicem ablası olarak ,konuyla yeni tanışanları daha iyi aydınlatacağı düşüncesindeyim ...yardımlarınıza çok teşekkür ederiz canım arkadaşlarım . Yanlız ben bir konuda yine umutla hemfikirim atakan bey shamanic suzy nerelerdesiniz ???? yaz geldi böylemi oldu ????

özledik ve sizlere ihtiyacımız var :(((((

sevgilerimle
kiss 3
Aaa güzel insan çok sevindim katılmana.Yeni geldim neler olmuş,bir hareketlilik,bir enerji.çok güzel ya.bugün keyfim yerindeydi şimdi dahada yerine geldi.Canım ablacım, soranların hepsini aydınlatırız.metin hazırlarız.İsmira'cım yazmış zaten bir de geçmişte yazılanıda tekrar vermiş sağolsun.İsteyenler özel sorununuda yazabilirler özel mesajlada metin yazabilirim.

Çok sevindim bizimle olmana Tirinitim, seni çokk seviyoommm
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale

ışıkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla