Alıntı:
cent Nickli Üyeden Alıntı
sudem çok ii olur evi yakmadan hahaha uygulama yapsan sevinirdim birde düşüncemi olmsuzluk yönlendiremsinden uzak tutmam gerek 2 nokta yaparken bende ister sitemez oluyo ama bununda çözümü kendi içinde diyorum.
ilk denemelerimde yorgunluk hissi fala olmaktaydı şimdiöyle olmuyor çok rahatım açıkcası
iki noktad uygulamasında noktaları belirlerekn sağda olmak istediğim hal ve beni mutlu edicek ödülüm yaşarken hissetme görme solda bazen detaya giriyorum bazende şimdiki halim diyorum sonra 2 noktada ah şimdi olsa ne güzel olurdu şöyle böyle yapardım kahvemide yudumlardım derekn derin nefes alarak verip şükrediyorum bunları dedikten sonra bir süre o iki noktaya kitlenmektesiniz zaten bu kendilinden olmakta dışarıdaysam fazla uzun sürmesine izn vermemekteyim evde isem uzun süre kitlenmekte yim o andan farklı bir gçiş olmakta bunu tarif edemiyorum şu anda
ama yorunluk halsizlik kalmamakta nedeninide yazım bu konuda da 2 nokta uygulaması yaptım çünkü aşırı halsiz olmaktaydım uyku olmuyordu ama hareket gücüm gidyodu diyebilirim çare yine 2 nokta uygulamasıyla hallettim
ayrıca 2 nokta uygulamasını her konuda yaptım diyebilirim iş sevgi huzur mutluluk sorularıma cevap madi manevi isteler sonuçlarını aldım
şükü diyim
benim tek problem neden eşyalara zarar gelmekte onuda yazarken ilginç olan nasıl yaptımı düşündüm ve kendi kendime cevabını buldum ilginç cevabı bulmak için uygulamamaı yazmam gerkiyomuş burada
sevgiyle kaldık |
uyku hali devamlı olmuyor geçici bilinç kaybı hemen normale dönüyorum.benimde bağlantı uzun sürüyor.yapıklarımın çoğu oldu fakat maddi açıdan alacaklarım var onları alamıyordum ama iki gündür genel olarak maddi açıdaniki nokta yapıyorum.sağ elim ben bir nokta diyordum diğeri istedğim olay ne ise..ama senin dediğini uygulayacağım.her arkadaştan birşeyler öğrenmek çok güzel.hele bu iki noktayı yapan biriyle paylaşmak çok güzel bir duygu.ben de stormrugtan öğrenmiştim.
senin bu olayları ilk iki nokta deneyiminde acaba böyle birşey olur mu diye düşündün mü?aradaki etkileşmden bir zarar görülür mü diye düşünerek yaptıysan gerçekleşmiştir.yada senin bağlantın aradaki etkileşimin baya bi yıkıcı etkili...
bu bilgileri paylaştığın için teşekkürler..