Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... sudem baya hırslı bir insanım pes etmem hayatımda çok şükür yoktur ya olacak ya olacak ama tabiki başta hayırlısı olması dileğiyle
sanırım uygulamalarımda büyük bir enerji aktarımı olmakta kuantum sıçrama tekniklerideki
sözler ve düşüncelerin okuduklarımında sanırım birleşmesiyle fayansları 2 şer 2 şer düşerken 60 buldu tüm ev tamir istiyo hahahaha
ama dediğin doğrudur acaba bir olumsuzluk olurmu tedirğinliğiyle asla insan bedeninde denemedim açıkcası genelde nesneler seçmemi n neden i eşyayabişeyler olursa olsun önmli değil düşüncemdi ve sonuç sen düşündün işte sonuç sanırım ama ilk uygulamamda olumsuzluklar olurmu nesneye bişey olurmu diye aklıma getirmemek olacak tabi bu benim için zor neyse bu düşünceyede 2 nokta uygulaması yapmak lazım
şimdi tek hedefim oğlumuzn sbs de ii derece yapması onun için 2 nokta uygulaması yapmaktayım hayırlısı olsun olduda şimdiden şükür dedim
madi açıdan çok denememe oldu evin teslim edilmesini istemem ve sonuç almamız ev taksitlerini rahatça ödemek istemem sonuç olumlu krizde milletinsıkıntı çekmesi ve bizde sarsıntınız en az da olması çocuklarımızın eğitiminde düşündüğümüz destekleri alabilmemiz vs vs vs hangisini yazimki gerçi büyük isteklerimde oldu oldu da benim hedefim çok daha büyük çok büüyk hedeflerde 1 kere 2 nokta yapmak yetmiyor 3-4 hatta daha fazla aralarla yapmak gerekiyo denedim ardı ardına değil hazır hisettiğinde zaten bunu anlıyorsun allah istemese sen istemeyi isteyemezdin hazırsa nasipte olacaklar bir yol bulmakta açıkcası
sevgiyle kaldık
__________________ yokluk ,varlıgın aynasıdır. Dünyayı isterken de sus, Bir dileğe kavuşmak isterken de. Öylece seyre dal gitsin… mevlana |