Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2009, 11:22 AM   #302 (permalink)
cent
Binbaşı

cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

sudecim teşekkür ederim sbs konusunda ve diğer yazıların için 31 temmuzda açıklanacak az kaldı biraz tez canlıyım inatçıyım beklemekten hiçççççççç hoşlanmam sbs sonucunu beklemek sıkıntı verdi gerçi puan hesaplamasını yaptım ama kat sayılar artı denildiği için merak etmekteyim oğlum benden rahat bu konuda yaptım yapacamı allah verir demekte

şimdi bilgisayarda 2 kelime yazıcam yapmadığı muzurluk kalmadı beni kaldırmak için hayal bile kurmuş midemde bulantı oldu ee kalksana ben geçicem demede su tekniğini bile uyguladım diyor hadi anne kalk oyun oynucam diyip duruyor 2 nokta tekniğini öğretmedim oğluma daha zamanı var ama benim oğlumda sırf hayel ederek istediğini elde edebilmekte senin dediğin gibi bazen olumsuzlukları olmuyor değil bunu aşması gerektini bilmekte ama şartlar bunu gerektiriyor dediği nasıl olacak dediği olmuyor dedğil neyse bunuda aşacağına inanıyorum

sevgiyle kaldık

Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla