Çok teşekkür ediyorum güzel sözleriniz ve paylaşımınız için.20.000 üzerinde üyemiz var ancak forumda paylaşım yapan üyelerimizin sayısı oran olarak az...
Herkesin yaşadığı değişim deneyimleri farklı farklıdır.Kendi cümlelerini ile yaşadıklarını paylaşan üyelerimiz umarım daha çok artar
Alıntı:
nikita 26 Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Atakan Bey;
Ben herkesin bu dünyaya belli görevler için geldiğine inananlardanım.Maalesef çoğumuz bunu unutmuş durumda.Kendimizi sorgulamak,hayatın neresinde olduğumuzu düşünmek,hep daha mükemmel bir insan olmaya çabalamak zorundayız.Bunları yapmayan insanlara hayret ediyorum.Benim en sevdiğim şeylerden biri de kendimle başbaşa kalmak.Kendimi karşıma alıyorum ve diyorum ki "Eee söyle bakalım nasıl gidiyor,neler mutsuz ediyor seni şu aralar?İyi giden şeyler neler?"Bir yerde insanın mutlu olup olmadığını düşündüğü zaman o mutluluk hissinin kaybolacağını okumuştum.Ben buna inanmıyorum.Farkındalık çok güzel birşey.İnsan her duygusunun ,,her değişiminin farkında olmalı.İnsanların bazıları bence kendileriyle yüzleşmekten korktukları için yalnız kalamıyorlar,sürekli birileriyle zaman geçirmek istiyorlar.
Biraz önce görevlerden bahsettim ya,işte bu görevleri yaparken bazı özel insanların bize yardım ettiğine inanıyorum.Ben Atakan Bey ve onun gibilerin böyle özel insanlar olduğunu düşünüyorum.9-10 gün önceki halimi görseydiniz..Yağmurlu bir tatil günüydü.Yapmam gereken çok şey vardı ama ben yerimden kalkamıyordum.Eşim bir arkadaşına gitti.Sonra telefonla beni de çağırdılar ama gitmedim.Canım kimseyle görüşmek istemiyordu.Aynada çirkin bir kadın görüyordum.Bütün gün televizyonun karşısında aptal programları seyrettim ya da uyudum.Sonra eşim eve geldiğinde niye beni yalnız bıraktın diye kızdım ona,sinirli bir şekilde erkenden yattım.Bu,telkinleri keşfetmemden 1 gün önceydi.Şimdi ise hoş birisini görüyorum aynada.Mesela bugün uykumu alamadan kalktım ama sabah gözlerim ışıl ışıldı.Dün çarşıdaydım ve esnaflarla acayip muhabbet ettim. Geleceğe de umutla bakıyorum artık.Heyecanlanıyorum ilerisini düşününce.Herşeyin çok daha iyi olacağına ve görevlerimi en iyi şekilde yerine getirip ruhumu mükemmelleştireceğime inanıyorum.Atakan Bey'e sonsuz teşekkürler...Ve sitenin sıcak dostlarına sevgiler...İçtenlik ve pozitiflik yayılıyor siteden her tarafa...Sevgilerimle.... |