22-07-2009, 08:26 PM
|
#6 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: 2 Ağustos 2009 Pazar İstanbul'da Hayatlar Değişiyor Alıntı: aysegul_tirtil Nickli Üyeden Alıntı
eğitimin içeriği süper bende katılmak istiyorum. | Evet Ayşegül'cüm. Yine harika bir içerikle yolumuza tam gaz devam ediyoruz. İlk durağımız İstanbul :) Eylül gibi diğer illerde de seminerlerimiz bu içerikte olacak. Alıntı: yasal06 Nickli Üyeden Alıntı
ben de katılmayı çok isterdim.. şimdiden eğitimcilerimize teşekkür ediyorum, redflowers'a da yine harika bir organizasyon yaptığı için:) | Ben teşekkür ederim, eğitimcilerimiz ve tabii ki kendi adıma Alıntı: EDBEER Nickli Üyeden Alıntı
Ben de katilmak isterdim ama o tarihte türkiye de degilim.
Video daki müzikler kimin bilen varmi acaba, cok güzel müzikler gercekten de. | Videolarımızı bizzat Atakan Bey hazırladı, sorunuza kendisi yanıt verecektir.
Sevgiler. Alıntı: SeLDi Nickli Üyeden Alıntı
iyi fikir ama Türkiye'de yaşamıyorum. Katılmam olanaksız. Neden yurtdışı semineri vermeyi denemiyorsunuz? Ya da burada da konuşmalar yapmayı sunmuyorsunuz? iyi olurdu şahsi görüşüm tabii. Teşekkürler. | Gelecek planlarımız içerisinde yurt dışı seminerlerimiz de mevcut :) Ama ne zaman olur onu henüz bilemiyorum.
Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |