Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-07-2009, 11:31 PM   #4 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Evrenden Torpilim Var

Alıntı:
yasal06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben bu kitabı okudum, çok eğlenceli ama ilk okuduğumda bana sadece çekim yasasından bahsediyor gibi geldi, yani the secret tan tek farkı biraz daha açıklamalı biraz daha matrak.. ama sevgili peacemaker çekim yasasından farklı şeylerden de bahsettiğini söyledi, şimdi tekrar okuyorum, tavsiye edilebilecek bir kitap..
yasal'cım yorumun için teşekkür ederim. ben de yeni aldım okuyacağım..

Alıntı:
suzzy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok ilgi çekici...super merak ettim kitabı...gerçekten güzel bir kitaba benziyor...teşekkürler sanemcem...
suzzy'cim o kadar çok kitap var ki okunacak hangi birinden başlayayım şaşırıyorum
bugün eklediğim kitapların hepsini yeni aldım ve okunmayı bekliyor