Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-2009, 01:41 AM   #17 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: Güneş Tutulmasının KOVA Burcuna Etkisi

Alıntı:
_EliF_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet bende az önce okudum. tutulmuş ama bula bula benim 8. evdeki yengeçteki (hemde kıstırılmış yengeç :) ) satürnümü bulmuş. :D
Tutulma derecesi : Yengeç Burcunun 29’ 26 derecesinde meydana gelecek olan tam güneş tutulması,
Benim baş belası satürünüm 27.57 derecede. Bula bula bu derceyi denk getirmiş.
8. ev yeni başlangıçlar evi, bir şeylerin bitip yerine yenilerinin gelmesi (akrep).

Eveeeet usta öğretici satürn eşliğinde değişimler ve öğrenmeler başlıyor benim için. Aman ne güzel. :D
Yav ben zaten satürn transiti zor atlatmış biriyim tam 52 yaşına kadar rahatım dediydim ki güneş çıktı piyasaya :D
kova atlattı değil mi bu satürnü daha önce sürüne sürüne şimdi yengeçlerde mi sıra.aman biz dersimizi aldk.geri gelmesin sakın