Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-2009, 01:43 AM   #172 (permalink)
asiyah
Üsteğmen

asiyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,494
433 Mesajinıza toplam 2,700 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asiyah is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu

Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Her şeyden nefret ediyorum sanki. Ama böyle düşünmek istemiyorum. Telkinlerden bile nefret ediyorum. Geçici olduğunu biliyorum. Onun için zorla telkin dinletiyorum kendime. Ben artık kendim olmak istiyorum. Başkası için yaşamak istemiyorum. Çok yoruldum. Lütfen artık eskiden olduğum gibi olmak istiyorum. Eskiden olduğumdan daha iyi olmak istiyorum tabii ama bu son zamanlardaki halim hiç hoşuma gitmiyor. Pasif asiyah, tembel asiyah, ürkek asiyah, ödlek asiyah! Ben nasıl böyle oldum! Farkında bile değildim. Daha yeni fark ediyorum. Dinlediklerim sayesinde sanırım.
Ben akıllı bir insanım. Nasıl kendimi böyle yenik düşürdüm hala anlamıyorum. İçten içten benim çökmeme neden olan her şeyden ve herkesten uzaklaşmak istiyorum. Ya da bunun olmasına göz yuman benden uzaklaşmak istiyorum. Nasıl da kabullenmişim önüme atılan her eleştiriyi! Beni yanlış yönlendiren her ne varsa tek tek bulucam hepsini.
Ben bu değilim! Olamam da. Ama dik başlı da olmak istemiyorum. Gururlu da olmak istemiyorum, inatçı da olmak istemiyorum.
asiyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla