Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-2009, 02:22 AM   #175 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu

çok güzel içine manevi huzur verir.sen zaten melek gibisin.sure okumasan bile konuş yaradanla hem ailenle hem erkek arkadaş ilşkin hepsi düzelir.kendin huzurlu mutlu olursun iç dünyanda...dışarıdan bakınca sorunlarım var,ama iç dünyamda huzurluyum kendimle kalıyorum ibadet ediyorum.konuşuyorum yaradanımla sorular soruyorum cevapları geliyor.iç huzuru çok önemli...sorunlarımı dile getirdiğimde veya birisiyle paylaşırken alıyorum ciddiyetini.fakat,kendimi teslim ettğim için herşeyde, sonunda bunların üstesinden geleceğimi de biliyorum.bu zamana kadar nelerden kurtuldum.O beni korur O beni sever.O bizi sevgisinden yarattı.gereken ne ise yapıp, serbest bırakıyorum yani teslimiyet içinde oluyorum.sen de başaracaksın eminim tam geçiştesin..