Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel içine manevi huzur verir.sen zaten melek gibisin.sure okumasan bile konuş yaradanla hem ailenle hem erkek arkadaş ilşkin hepsi düzelir.kendin huzurlu mutlu olursun iç dünyanda...dışarıdan bakınca sorunlarım var,ama iç dünyamda huzurluyum kendimle kalıyorum ibadet ediyorum.konuşuyorum yaradanımla sorular soruyorum cevapları geliyor.iç huzuru çok önemli...sorunlarımı dile getirdiğimde veya birisiyle paylaşırken alıyorum ciddiyetini.fakat,kendimi teslim ettğim için herşeyde, sonunda bunların üstesinden geleceğimi de biliyorum.bu zamana kadar nelerden kurtuldum.O beni korur O beni sever.O bizi sevgisinden yarattı.gereken ne ise yapıp, serbest bırakıyorum yani teslimiyet içinde oluyorum.sen de başaracaksın eminim tam geçiştesin.. |
Tam üç kez okudum bunu. Ve defterime kaydediyorum. Aynısını ben de yapıcam. Teslimiyet içinde oluyorsun. Benim istediğim tam olarak bu! Ben bunu yanlış yerlerde aradım hep. Son durağım erkek arkadaşımdı. Sandım ki kendimi ona bağlayarak güzel bir iş başarmış olucam. Bile bile yaptım bunu. Gurur duydum hatta bunu yapabiliyorum diye. Kendimi bi'şey sandım. Yok böyle bir şey.
Teslimiyet içinde olmak istiyorum. Gözüm arkada kalmadan kendimi teslim etmek istiyorum. Her zerremi.
Zaten hep geçişlerde takılıyorum. Bir yere sabit kalamadım bi türlü
Huhuuu neşem yerine geldi