Alıntı:
asiyah Nickli Üyeden Alıntı
Tam üç kez okudum bunu. Ve defterime kaydediyorum. Aynısını ben de yapıcam. Teslimiyet içinde oluyorsun. Benim istediğim tam olarak bu! Ben bunu yanlış yerlerde aradım hep. Son durağım erkek arkadaşımdı. Sandım ki kendimi ona bağlayarak güzel bir iş başarmış olucam. Bile bile yaptım bunu. Gurur duydum hatta bunu yapabiliyorum diye. Kendimi bi'şey sandım. Yok böyle bir şey.
Teslimiyet içinde olmak istiyorum. Gözüm arkada kalmadan kendimi teslim etmek istiyorum. Her zerremi.
Zaten hep geçişlerde takılıyorum. Bir yere sabit kalamadım bi türlü
Huhuuu neşem yerine geldi |
şanal beyin kitaplarını okusan Tanrıyla olan ilişkin nne babayla olan ilşkini ve diğer ilşkinin göstergesiymiş.işte sen de durum aynı.yakın oldun mu hepsi düzelir.tanrı ya uzak olmak demek kendi varlığını reddetmek demek.böyle olunca aile ve diğer özel ilişkine yansıyor.kendini kabul ettin onayladığın zaman herşey yoluna girer.birde seni herzaman koruduğunu seninle olduğunun bilincinde olmak.belki eski yazılarımı okumuşsundur hep zor zamanlarımda benim Allahım var derdim hiç bir zaman yanılmadım yüzüm kara çıkmadı biliyormusun yarı yolda kalmadım.hep korundum.