Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-2009, 03:24 AM   #184 (permalink)
asiyah
Üsteğmen

asiyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,494
433 Mesajinıza toplam 2,700 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asiyah is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu

Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
olaya yaklaşımın herzaman ki gibi super.ben de yenilerde öğrendim.şanal beyin kitaplarıyla...ve çevremde gözlemlediklerimle birebir örtüşüyor sadece sen değil.tanrının bizim sevgimize ihtiyacı yok.kendi varlığımızı özümü kabul edip değerimizi bimemiz Tanrıyla yakınlaşmamız demek.çünkü özümüzde ondan bir parça taşıyoruz.kendimizin birer mucize olduğumuzu kabul edersek,aciz olmadığımızı bilirsek zaten herşey daha kolaylaşıyor.kendi isimlerinin özellikleriyle uyumlanmışız herbirimiz.ama biz aciziz sanıp debelenip duruyoruz.bunu bulmamız için de aklımızı kullanıp düşünmemiz için ayetlerde uyarılıyoruz.kuantum kuran kitabını okuduğun zaman daha iyi anlayacaksın.
"Kendi varlığımızı kabul etmek Tanrıyla yakınlaşmak demek" O zaman tanrı biziz. Hayır, tabii ki tanrı biz değiliz. Tanrı var. Şunu söylemek istiyorum. Tanrı biziz çünkü tanrıyla bir bütünüz. Eğer her birimiz özümüzde tanrıdan birer parça taşıyorsak hepimiz tanrıyız. Aramızdaki engel sadece insan suretinde olmamız. Ve bu sureti aradan kaldırırsak tamamen Tanrıya yakın oluruz. Ne olduğumuzu kökten bilirsek bunun bilincine varabiliriz o zaman. Tanrı ve biz= Tanrı Biz etkisiz eleman gibi görünüyoruz çünkü bedenlerimiz etkisiz elemanlar. Bedenlerimize hapsolduğumuz için de fark edemiyoruz değerimizi. Dediğin gibi aciz sanıyoruz kendimizi.
Ne demek istediğini anlıyorum şimdi sudem abla.

Bir de son birkaç gündür şunu düşünmekten kendimi alamıyorum. Şimdi bunu yazıyorum çünkü biraz daha mantıklı gelmeye başladı bu yazdıklarından sonra.

Hoop arınmada teşekkür ederim, özür dilerim vs diyoruz ya. Kendimizden af diliyoruz. İslamda Elhamdülillah ve Estağfirullah diye iki sözcük var, bildiğiniz gibi. Elhamdülillah, şükürler olsun estağfirullah da affet gibi bişey. (Tam çevirilerini bilmediğim için yarım yamalak yazıyorum. Düzeltirseniz sevinirim.)
Hoop arınma tekniğinde teşekkür ederim, özür dilerim. İslamda da elhamdülillah, estağfirullah. Ne demek istediğimi anlatabildim mi?
asiyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla