Alıntı:
asiyah Nickli Üyeden Alıntı
"Kendi varlığımızı kabul etmek Tanrıyla yakınlaşmak demek" O zaman tanrı biziz. Hayır, tabii ki tanrı biz değiliz. Tanrı var. Şunu söylemek istiyorum. Tanrı biziz çünkü tanrıyla bir bütünüz. Eğer her birimiz özümüzde tanrıdan birer parça taşıyorsak hepimiz tanrıyız. Aramızdaki engel sadece insan suretinde olmamız. Ve bu sureti aradan kaldırırsak tamamen Tanrıya yakın oluruz. Ne olduğumuzu kökten bilirsek bunun bilincine varabiliriz o zaman. Tanrı ve biz= Tanrı Biz etkisiz eleman gibi görünüyoruz çünkü bedenlerimiz etkisiz elemanlar. Bedenlerimize hapsolduğumuz için de fark edemiyoruz değerimizi. Dediğin gibi aciz sanıyoruz kendimizi.
Ne demek istediğini anlıyorum şimdi sudem abla.
Bir de son birkaç gündür şunu düşünmekten kendimi alamıyorum. Şimdi bunu yazıyorum çünkü biraz daha mantıklı gelmeye başladı bu yazdıklarından sonra.
Hoop arınmada teşekkür ederim, özür dilerim vs diyoruz ya. Kendimizden af diliyoruz. İslamda Elhamdülillah ve Estağfirullah diye iki sözcük var, bildiğiniz gibi. Elhamdülillah, şükürler olsun estağfirullah da affet gibi bişey. (Tam çevirilerini bilmediğim için yarım yamalak yazıyorum. Düzeltirseniz sevinirim.)
Hoop arınma tekniğinde teşekkür ederim, özür dilerim. İslamda da elhamdülillah, estağfirullah. Ne demek istediğimi anlatabildim mi? |
Tanrı biz değiliz senin de dediğin gibi yanlış anlaşılmasın.o bizim yaratıcımız,biz onun parçalarıyız.hani sabahları aynaya bakıp gözbebeklerine seni seviyorum onaylıyorum olduğum gibi kabul ediyorum diyoruz ya sana yazmıştım, daha önce işte o gözbebeklerimizde Yaradanımızın nuru var,onun için aynada bakıp söylüyoruz.21 gün devam et buna.çok faydasını görürsün.