Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-2009, 11:30 AM   #18 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

15.GÜN, Neşe

Niyet

Gün boyunca neşe sanatını uygulamak niyetindeyim. Yaptığım her işe daha doğal, eğlenceli bir yaklaşım getireceğim. İstersem yaşamımın çok daha eğlenceli olabileceğini biliyorum.

Ana Fikir

Yaşamı, enerjinize neşe katarak sıkıcı olmaktan çıkarın, neşeli hale sokun. Gündelik işleriniz dahil her konuyu yeni, neşeli bir bakış getirin. Rutin işlere neşe, sıkıcı işlere keyif katma niyetiyle yaşayın –bu yaklaşım yaşadığınız deneyimi, değer ve minnettarlık rezonansınızı hızlandıracaktır.

Yaşamınızın sıkıcı bir yük olduğu düşüncesinden kurtulmanın zamanı geldi. Bu düşünce korkunç sonuçlara neden olan çok olumsuz bir enerji taşır. Evet, işe gitmek, yemek yapmak, temizlik yapmak, faturaları ödemek sıkıcı gelebilir ama bütün bunlara farklı gözle bakmak elinizde. Bunları bitmek bilmez, sıkıcı, hatta zorlu görevler zinciri olarak görmek yerine huzuru deneyimleyebileceğiniz, eğlenebileceğiniz, hatta oyunlar oynayabileceğiniz birer fırsat olarak görebilirsiniz.
Kendinizi bırakır da eğlenmeye başlarsanız, her ne yapıyor olursanız olun, yaşamınız olumlu titreşimlerle dolup taşacaktır.

Neşe Uygulamaları

1-Yapacağınız işlere daha yaratıcı ve eğlenceli bir bakış getirin. Keyif alabileceğiniz küçük hoşluklar bulun. Eğlenin, açılın, kendinizi bırakın. Oyunlar oynamanızı, tasalardan kurtulmanızı sağlayacak fırsatları değerlendirin.

2-Kalıpları yıkın. Tekrarlanan işler sıkıntı ve olumsuz enerji verir. Değişik renklerde ve tarzlarda giyinin. Farklı restoranlara gidin – mönünüzü ve zihninizi değiştirin.

3-Daha fazla gülün ve gülümseyin. Böylece endorfin salgılar, serotonin düzeyinizi arttırır ve kendinizi daha iyi hissedersiniz. Aynanın karşısında komik suratlar yapın, oyunlar oynayın, her şeyin eğlenceli tarafını görmeye çalışın ve gülün.

4-Daha doğal olun. Daha çok müzik dinleyin. Kendinize engel olmayın –dans edin, şarkı söyleyin.

Neşe Olumlamaları

Gündelik işlerimi giderek daha eğlenceli hale getiriyorum.

Yaşamımın sıkıcı bir yük olduğu düşüncesinden kurtuluyorum. Her yeni gün keyif alınacak yeni bir maceradır.

Yaşamımdaki mutlulukları görmeye çalışıyor, yeni mutluluklar yaratmaya çabalıyorum. Beklemek yerine, hemen şu anda yaşamıma keyif katacak yollar buluyorum.

Daha fazla gülümsüyor, daha fazla gülüyor, eğlenecek yeni yollar buluyorum. Gülünç şeyler yapıyor, daha fazla risk alıyorum.