Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-2009, 11:54 AM   #62 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak

100.Gün

Tek gerçeklik sevgidir.

Bu olumlama daha öncekilerin hepsini berraklaştırıyor. Aşağıdaki satırları okuyun, onların sizi meditasyona benzer bir huzura götürmesine izin verin. Sözcükler bırakın yüreğinize işlesin ve onun endişelerini gidersin.

Bahçemde gül açıldı ama ben çok acele ediyordum ve onu geçip gittim. Sevgi beni anımsadı ve ‘Yüreğinde bir gülün tomurcuklanmasını sağlayacağım. Bedenin ruhun bahçesidir,’ dedi.

Aşağıdaki sözcükleri okuduktan sonra yaşamınızdaki öncelikleri değerlendirin. Tek gerçeklik sevgidir. Bu gerçek yüreğinizde kök saldığında saçmalıklara o kadar zaman harcamayacaksınız. Yaşamınızı ebedi olana bağlayın, böylece özgürleşeceksiniz.

Yüreğimdeki acıdan uyuyamadım.

Endişeliydim ve ölümü düşünüyordum.

Ardından, yatağımın yanında dikilen

ışıktan bir şekil gördüm.

‘Sadece bir tek şey bu

kadar acı çekmene

neden olabilir.’ dedi bana.

Eğilip beni öptü,

artık aşığımın

ruhum olduğunu öğrenmiştim.

Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla