Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-05-2008, 10:17 PM   #32 (permalink)
aysunt
Guest

Standart Ynt: ben de yazacağım

meninje, bymehmet, shamanic hepinize çok çok teşekkür ederim

yazdıklarınız bana yalnız olmadığımı hissettirdi, umut ve huzur verdi. kalktım yerindem ve mp3'ümü aldım dinlemeye başladım şimdi. nerdeyse artık tamamen vazgeçecektim ama siz varsınız. destekleriniz için çok teşekkürler.

shamanic seni dinleyip çıkaracağım sosyal fobiyi. dinlemeye başladığımdan beri daha bir asabi oldum sanki. oysaki insanlar beni genelde uyumlu ve uysal olarak tanırlardı. içimde kalan kızgınlıkları fışkırtmaya başladım dinleyerek galiba

şimdi ankaradayım. ilk kez geldim. sandığımdan daha güzelmiş. iş ortamından da biraz uzaklaşmış oldum böylece. çok ihtiyacım vardı buna.

eskiden zaman zaman aklımı kaybetmekten korkuyordum, üzüntüden kontrolümü kaybedecek olmayacak şeyler yapacakmışım gibi gelirdi. dışarıdan bakanlar da çok dengeli, soğukkanlı zannederler beni. çok şükür şimdi böyle değilim. hayatıma sahip çıkıyorum artık, sahip olduklarıma ve olacaklarıma.

yaratılışımın bir amacı var, herkesin olduğu gibi. aslında yaşamak ve mutlu olmak zor olmamalı. bizler zorlaştırıyoruz zaman zaman.

yani hayat güzel kısaca. hepimizin bunun farkına varacağı güzel anlar yaşaması dileğiyle.

hepinizi seviyorum. teşekkürler