Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-2009, 06:50 PM   #10 (permalink)
gnm77
Teğmen

gnm77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,196
56 Mesajinıza toplam 367 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gnm77 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Merhaba yardım eden olurmu?

Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Enamelcim hoşgeldin aramıza...hepimiz sıkıntılarımıza dertlerimize acılarımıza son vermek üzere burdayız.senin gibi içi yana yana girenler çok.hepimizin sorunları var. yalnız değilsin.hayatı dışarıdan izlemeyi bırak ve başrolde oynamaya başla.biraralar ben de senin gibiydim.daha sonra hayatta seni kenara itiyor.baktım olmadı sorumluluklarımı alıp başrolü aldım.Tanrıya sığın ve geçenleri hatırlamakla geçecek zamanını geleceğin için planlar yaparak geçir.giden de gitme zamanı gelmiştir yerine yenisi gelir.telkinlere düzenli olarak tekrar başla.önce kendini affet kızdığın kişileri affet ben öyle yaptım.çünkü kin ve nefret doluyken hiçbirşey olmuyor.yeni güzelliklerinde önünü tıkamış oluyoruz.suçluluk ve ego telkinleri çok faydalı oldu ben de..halende dinliyorum.gelişmeleri bizimle paylaş.canım fazla geçmişe takılma.geçmişi bağışla...artık mutlu olmayı seç.üzüntülerin gitmesine izin ver..
sudem ablacım sen bir harikasın..... sadece enamel'e yazmışsın ama herkes bu dediklerini 1,ders olarak almalı bence ..... başta,, ben .......
gnm77 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla