Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2009, 08:16 AM   #189 (permalink)
ismira
Yüzbaşı

ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold
Standart Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e...

Günaaaydııınn... Haberler iyi:)

Her şey kolaylaşarak gitmeye başladı. İnisiyatifi elime alıp, kendi bildiğim şekilde harekete geçtiğimde her işim kolaylıkla halloluyor. Bir kez daha anladım ki, bağımsızlığı seviyorum.

"Ben kendi yolumju kendim seçiyorum.
Ben kendi yolumu kendim açıyorum.
Gerçek gücüm olan ÖZ'üme güveniyorum."

Geçen hafta keşif uçuşuydu ve sarsıcıydı biraz. Bir süredir kayalıklarda kendini yolan kartal vaziyetinde oluşumdan dolayı... Ama şükürler olsun ki, forumdaki ve İzmir'deki sevenlerimin destekleriyle kendime geldim. Ve kanatlarımı kaldıran bu olumlu enerjilerle uçuşa geçip, kayalıklardaki yeni yuvamızı buldum. Geniiş, feraah...Şimdi temizleniyor, hazırlanıyor.

Çocukların okul işini görüştüm.

İki haftaya kadar göç ederiz. Yerleşmek vs zaman alır. Epeyce yorucu bir dönem benim için. Ama ne gam!...İçimde genel olarak huzur var. Arada egom göz kırpıyor, ama gittikçe daha azalan oranda.

Bu süreçte forumdan uzak kalıyorum.

Sizi özlüyorum site halkının insanları

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla