Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2009, 11:00 AM   #17 (permalink)
suzzy
Moderator
Sultan Oğuz

suzzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,492
518 Mesajinıza toplam 4,080 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 2 Ağustos 2009 Pazar İstanbul'da Hayatlar Değişiyor

Alıntı:
Sewqi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selamlar
Ben de bu seminere katılmayı düşündüm ama daha önce hiç seminere katılmadım, bilemiyorum. Sizler, yani bu siteden katılacak olanlar hepiniz birbirinizi tanıyor musunuz? Ortamı da bilmiyorum, kimseyi de tanımıyorum, neler yapılacak, nasıl olacak vs... Kararsız kaldım.
mehabalar sevgi hanım...hoşgeldiniz yanımıza...her şeyin bir ilki vardır...umarım buda sizin ilk semineriniz olur...hayatınıza bu seminere katılarak bir çok konuda olumlu bir yön vereceğinizden eminim...seminerlerimiz oldukça detaylı konuları kapsamaktadır...seminere katılım sağlanması için bir çok kişiye ve üyelere duyurular yapılmakta...yani site üyelerimiz dışındada bir çok katılım olmaktadır seminerlerimize...hatta bu katılım sayesinde uzun ve kalıcı dostluklar bile kurulmuştur...yani anlıyacağınız ortam çok güzel ve çok sıcak...bilgiler sınırsız...kesinlikle tavsiye ederim...sevgiler...
<a href=http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif target=_blank><font color=#095990>http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif</font></a>
Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık!
suzzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla