Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar Cent'in sözleri beni çok etkiledi artık hayatımın her alanında iki nokta yapmaya karar verdim.bir iki beklemesi gereken olayım yüzünden kendim de beklenti içine girdiğimi ve yaptığım iki noktaları serbest bırakmadığım için ara verdim.arkadaşım saolsun bunları hatırlattı.yazmanın ne kadar önemi var.birbirimizden neler öğreniyoruz.Bu gün Matrix'e Hükmedin kitabı hakkında yorumlar var mı başka yapanların farklı uygulamaları var mı diye araştırma yaparken bir yazı gördüm onu olduğu gibi size aktarmak istedim.özellikle yapamıyorum diyenler için, benim hep anlatmak istediğim.bu işi ben yaparım diye başladım.yani inanarak yaptım.inanmadan yaptıklarım da başarılı olamadım. Başaranlar, önce inandılar, sonra yaptılar; başaramayanlar ise, önce yapıp sonra inanmayı deniyorlar. .... aa nasılmış gerçekten oluyormuymuş diye yapılırsa olmuyor.birde beklenti içine girip oldu mu olmadı mı merak edince de olmuyor.uzun süreli beklemeli işlerde beklerken de içinizi çürükletince de olmuyor.benim ki öyle oldu.takılıp kaldım.onu beklerken başka uygulamalarımı engelliyorum.en güzel ufak tefek kısa süreli işler hem zevkli oyun gibi geri dönüşü sevindiriyor insanı.bugün ufak bir deneyimim oldu.olması gereken bir işim belirtilen günlerde yapılması imkansızdı.çok ta istiyordum yoksa süre uzayınca belki kalıp gidecekti.bu gün kalsın artık o günlerde olması imkansız diye aradım.daha önce mümkün değil demişlerdi.şimdi benim istediğim güne alındı. teşekkürler Cent iyi ki hatırlattın. |
cancazım paylaşımına devam etmene sevindim yazınca insan kendi yaptıklarını yanlıişlarını farkediyor diyim uzun süredir2 noktayı uygulamaktayım ve dediğim gibi nesneler zarar görmekteydi bubölüme yazarken anladımki hep bu uygulamada bir terslik olacağını düşünmemden kaynaklanmaktaydı daha sonraki denemelerimde nesnelere bu düşünceyi aklıma getirmemdenkaynaklanıyordu şimdi uygulamalrda aklıma gelsede delete yaparak uyguladım ve nesnelerde hiç birşey olmadı kuantum dokunuş yaparkende başkalarına uygulamada çekingenliğim olması sadece kendime uygulamama neden olmakta bunuda aşarsam kuantum dokunuşu uygularım diye düşünmekteyim inşallah yapabilirim şimdilik kendimde uygulamaktayım
iki noktayı cancazım ben her konuda uyguluyorum birçok teknik denedim ama açıkcası en sevdiğim teknik bu 2 noktaydı kolay geliyor belkide bana
serbest bırakma olumlama sağlık problemleri maddi manevi problemler arınma olumlama ne düşünmek işstemek ve dilemek içerinde bir karışımın ana noktaları gibi düşündüğümden belkide
daha önceleri bazı zamanlar bişeyler düşünürdüm oh olurdu ama bunu nası oldunu bir türlü çözemiyor istediklerim konusunda bazen olsada bazen olmamakta hatta büyük isteklerimde neden yapamıyorum derdindeydim çoğu zaman aman boşa uğraşıyorum saçmalık dediğim bıraktığım zamanlarda olduydu neyse 2 nokta yazıları başladığı zamnalard a sadece okudum okudum ve tekrar okudum uygulamalra başladım ve şimdi bu uygulamalrı her konuda yapmaktayım arınma olumlu düşünme serbest bırakma aklınıza ne gelirse uygulamaktayım
bence en kolay uygulama bu diye düşünmekteyim fazla zamanda almıyor dışarda bile dikkkat çekmeden yapabilmek ii oluyor her uygulamada büyük bir huzur olması ayrıca bir sevinç önceleri halsizlik olurken şimdi büyük bir enerji ve güç oluşmakta buda beni mutlu etmekte
bu çalışmalarda kuantum sıçramanın en belirgin özelliklerini görmek beklemeden elde etmekte var eeeeeeeeeeeee daha ne isteyim sadece şükredim dimi cancazım
SEVGİYLE KALDIK