27-07-2009, 01:20 PM
|
#214 (permalink)
|
Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı: sisyphus Nickli Üyeden Alıntı
merhaba pisimbat,hoş sefa bulduk. | hanimiş hanimişl mmaaauuww selam ola Alıntı: nilgunisim Nickli Üyeden Alıntı
ben de geldim. herkese sevgiler | dende sana sevgiler sefa geldin Alıntı: rose2007 Nickli Üyeden Alıntı
merhaba tatlı kedicik siteye bugün abone oldum seninle tanışmak güzel...
herkese sevgilerrrrrrrr! | hoş gelddiniz evet ya tatlı bir yim ben cik sayılmasamda yani çoçukluk çoktan bitsede içim hala çoçuk Alıntı: eyke Nickli Üyeden Alıntı
mehaba.. ben sitenin oldukça faydalı, telkin içerikli mp3 dosyaları bulunan bi adres olduğunu, birkaç arkadştan duydum ve bu konulara ilgim olduğu için üye olmaya karar verdim. tıp öğrencisiyim(şimdilik:) ) ve psikiyatrist olmayı düşünüyorum. insan zihni,ruh dünyası, davranış, kişilik, ve bilişsel melekeler temel ilgi alanlarım. herkese selamlar..... | alllaahhh tam bana göre bir üye hoş geldiniz bana sertifika vermeniz gerekiyor dr cuğum nedeni bir insan kendini nasıl lerle bir tutar ve aşık olur ve kendini nasıl olurda asi hırçın hür asabi diye tanımlar haydi bakalım soruma cevap bekliyorum hee hoşgeldiniz efm buyrun bu8yrun yerimiz çok Alıntı: my.angel Nickli Üyeden Alıntı
selam bende geldim | miyawww hoş geldin
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah |
| |