Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-07-2009, 01:20 PM   #214 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Alıntı:
sisyphus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba pisimbat,hoş sefa bulduk.
hanimiş hanimişl mmaaauuww selam ola

Alıntı:
nilgunisim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben de geldim. herkese sevgiler
dende sana sevgiler sefa geldin

Alıntı:
rose2007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba tatlı kedicik siteye bugün abone oldum seninle tanışmak güzel...
herkese sevgilerrrrrrrr!
hoş gelddiniz evet ya tatlı bir yim ben cik sayılmasamda yani çoçukluk çoktan bitsede içim hala çoçuk

Alıntı:
eyke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mehaba.. ben sitenin oldukça faydalı, telkin içerikli mp3 dosyaları bulunan bi adres olduğunu, birkaç arkadştan duydum ve bu konulara ilgim olduğu için üye olmaya karar verdim. tıp öğrencisiyim(şimdilik:) ) ve psikiyatrist olmayı düşünüyorum. insan zihni,ruh dünyası, davranış, kişilik, ve bilişsel melekeler temel ilgi alanlarım. herkese selamlar.....
alllaahhh tam bana göre bir üye hoş geldiniz bana sertifika vermeniz gerekiyor dr cuğum nedeni bir insan kendini nasıl lerle bir tutar ve aşık olur ve kendini nasıl olurda asi hırçın hür asabi diye tanımlar haydi bakalım soruma cevap bekliyorum hee

Alıntı:
ohnedich Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
slm pisimbat!!! bnde geldim! (:
hoşgeldiniz efm buyrun bu8yrun yerimiz çok

Alıntı:
my.angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
selam bende geldim
miyawww hoş geldin