Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-07-2009, 09:36 PM   #73 (permalink)
serkans674
Üsteğmen

serkans674 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serkans674 is an unknown quantity at this point
Thumbs up Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri

Slm günlük naber baya oldu yine görüşmeyeli.artık görüşmelerimiz azalacak gibi görünüyor.Çünkü işe başlıyorum.En mutlu ayrılığımız bu olacak gibi.
Son sel olayıyla dibe vurmuştum zati dahada vuracak bi dip kalmayınca artık bizde yükşelişe geçtik.Çok dua etmiştim Allah'ım bi kapıyı kapatırsın diğerni açarsın bi kıyak yapta bu acil aç diye.
Yaptı kıyağını geçen çarşamba iş görüşmesine çağırdılar istanbuldan, aslında gitmeyecektim bi görüşme diye o kadar masraf edilecek bi durumda değildik malum.babam ısrar etti git diye düştüm yollara görüştük, başlarmısın dediler başlalarız tabi dedik bu hafta içi başlıyorum kalacak yer evrak işlerini filan hallettim bu arada.
Keyfim yerinde anlıyacan tekrar yükşelişteyim gerçi telkinleri pek dinleyemiyorum bu ara gündüz bikaç saat anca işte, bi süre sistem oturtana kadar böyle gidecek. ama keyfim yerinde,mutluluk hormonlarım tavan yapmış
Evdeyken sigara içen yoktu etrafımda rahattık arkidiş şimdi herkes sigara içiyo nasıl içim gıpraşıyor bilemezsin tekrardan sigara telkinine başladım yani o kadar
Neyse bana müsade internet kafeden yazıyoz vaktimiz kısıtlı maselef sonra yazarım yine

Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
serkans674 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla