Konu: tanısma
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-07-2009, 01:12 AM   #10 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Cevap: tanısma

Alıntı:
kezbanyurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba ben keziban
sitenize yeni katıldım.dertlerim katmer katmer hepsinden sayenizde kurtulabilme umudu taşıyorum.ilk iki telkini indirdim.dinliyorum ama ne kadar dinlemem gerektiğini anlayamadım.yorumlarda geceleri dinliyorum diyordu.ben de denedim sabah kulaklıklar farklı yerlerdeydi. deli yattığımı kabul ediyorum.günde şu kadar saat diyebilir seniz çok sevinirim.
Ha tesadüfen karşılaştım siteyle.Tam gerekli bir dönemdi benim için.Umarım işe yarar.
teşekkürler.
Yanımıza hoşgeldiniz kezbanyurt;

İlk iki telkinimizi 10 gün kadar toplamda 80 saatlik bir süre dinleyebiliriz..Bu da günde 7-8 saatlik bir zaman ediyor..bu süreçten sonra ihtiyacınıza göre diğer telkinleri ekleyebilirsiniz..

Geceleri dinlemek daha etkili tabii..Gündüz de dinleyebilirsiniz..Fakat kulaklık ile dinlemeniz şart değil..Telkinleri duyabileceğiniz seste, hoparlörden de dinleyebilirsiniz..

nasıl dinlemeniz gerektiği konusunda aşağıdaki linkler faydalı olacaktır..

Nasıl Dinleyebilirim - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-rehberi.html

Sonuçları bizimle paylaşmanızı dileriz..

Sevgiler..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla