Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-07-2009, 06:58 PM   #794 (permalink)
ismira
Yüzbaşı

ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold
Standart Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Evet kimseden ses seda çıkmazsa toplu çalışma dağılıp gider.

O yüzden buradan aktif iletişim önemli. Benim ricam arkadaşların bireysel çalışmayla yetinmeyip burada iletişime geçmeleri ve ortak zamanlamayla sinerjinin artması. Bunun için istekli olan herkesin, kimsenin eksikliğini düşünmeksizin burada buluşması yeterli bence. Esasen bir çok yeni katılım olmakta. Fakat buluşmayı buradan belli edelim ki motivasyonumuz artarak sürsün.

Üzgünüm bu arada düzenli olarak katılamayacağım için.

Sağlık konusunda çalışma önerisi benim için de uygun. Zaten daha önceden de kanserle ilgili arınmaya çalışmaktaydım, bu ara kesintiye uğramıştı.

Sağlık konusunun bir alt başlığı olarak devam ederim. Fırsat oldukça da buradan katılırım. Katılan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

(Haydi gösterin kendinizi!.. Burada kimsenin çobana ihtiyacı olduğunu sanmıyorum)

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla