Konu
:
Zayıflama önerileri
Tekil Mesaj gösterimi
30-07-2009, 10:50 PM
#
6
(
permalink
)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: Zayıflama önerileri
böhüüü salata yemeyi sewiyorum yapıyorum ama yeterli değil hiç zayıflamadım bide çok acıkıyorum üfff üstelik ülserim war kilo almak istemiyorum. kapak enginar patlıcan karnıbahar bamya brokoli biber pişmiş domates havuç soğan pırasa şimdi aklıma gelenler. bunların hiçbirini yiyemiyorum sadece bi kere yemek zorundayım diye mercimek çok sewdiğim için tadını alamicağım şekilde kabak ve patlıcan rendelemiştim onun dışında hiç yiyemiyorum ekmeksiz peynir zeytin yiyemiyorum çok ağır geliyo hiç sewmiyorum o nedenle diyet listelerini okuyunca iyice moralim bozuluyo insanlar kendilerine bakmadan göbeğimle dalga geçiyolar
normalde su içmeyi sewmem daha doğrusu içmek aklıma gelmez ama artık elimde suyla dolaşıyorum bi anda kafama dikmiyorum suyu ama sık aralıklarla içiyorum daha bi mucize göremedim ama mucizeye ihtiyacım war bu ay zayıfladım zayıfladım yoksa bi daha zayıflayamam
telkinleri dinlememe rağmen zayıflayamamamın nedeni bu sebzeleri yemediğim için dengeli beslenemememden kaynaklanıyo sanırım bilmiyorum
Işıldayan Safir nickli üyeye özel mesaj gönderin
Işıldayan Safir - Daha fazla Mesajını bul