Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-07-2009, 12:44 AM   #7 (permalink)
nilsoy
Üsteğmen

Tesekkür: 946
182 Mesajinıza toplam 1,009 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nilsoy will become famous soon enoughnilsoy will become famous soon enough
Standart Cevap: Zayıflama önerileri

kilozede arkadaşım... sebzeyi boşver... benim dr un dediği gibi otobur koyunun kocaman bir yağ dolu kuyruğu oluyor... otobur ineklerde yağlı ve kilolular.. yıllarca bizi ot yemek için yönlendirdiler... oysa biz etoburuz... yerleşik düzenden sonra tarıma geçişle sebze tüketmeye başladık... et ve sebzeyi dengeli tüketmeye çalış... mutsuz olarak yediğin hiçbirşey vücuduna yarar sağlamaz... içinde vücutta hızla şekere dönüşmeyen yiyeceklerden (glisemik indeksi düşük yiyecekler ) yemeye dikkat ederek istediğin şeyleri sıkı sık ye...
kahvaltını doyurucu yap... öğlen yemeğinde ana yemek ağırlılıklı olsun yanına çeşit olsun diye salata ye... ilkindide kesinlikle birşeyler atıştır ki akşama çok acıkarak yemek masasına oturma..
gün boyu kendini doyurmaktan korkma... akşama dikkat et sadece... kendine çok büyük hedefler koyma... ben bunca yıl kiloyla yaşadıktan sonra anladım ki büyük hedefler insanı çok yoruyor... öss ye 1 ay kala çalışıp yüksek puan almayı düşünmek kadar anlamsız...
nilsoy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla