Alıntı:
şeydanur Nickli Üyeden Alıntı
ya sanki benii anlattınız bana.birşey söylerken başkası ne düşünür,gülünç duruma mı düşerim acaba diye düşünüyorum hep.konuşurken yüzüm kızarıyo falan..başkalarında olmaz bi tek ben böyleyim niye böyleyim ki diye kendimi yedim bitirdim hep.ama başkaları da varmış böyle olan.yalnız olmadığımı bilmek güzel ama şimdi de neden biz böyleyiz ya diye sorasım geliyo:)ama ümitsiz değilim herşey güzel olacak inş... |
Merhaba şeydanur;
Telkinleri bırakmadan dinlemeni tavsiye ediyorum. Etkilediğini duygularını kontrol ederek farketmiyorsun ama davranışınların şaşırtıyor seni waww bunu ben yaptın die bende öyle oluyo.Ben de zaman zaman inancımı yitiriyorum ama dinlemeyi hiç bırakmadım. Örneğin bu hafta kendime takmış durumdayım özellikle görüntüme nerden çıktı bir anlam veremiyorum. Ama geçici bir durum olduğunu biliyorum. Burda sürekli olarak söylenen birşeyi tekrarlamak istiyorum. Sen kendini nasıl görür ve nasıl muamele edersen etrafındakiler de aynı şekilde davranıyor. İnsanların senin hakkındaki düşüncelerini önemsediğin için yüzün kızarıyor die düşünüyorum, başkalarının düşüncelerin önemsememe telkinini tavsiye ediyorum naçizane
kendine iyi bak.