Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-07-2009, 07:49 PM   #9 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Zayıflama önerileri

mayo için teşekkürler ben 34 bedenim ama kilom bölgesel yani göbekim bide can simitlerim war ilk başlarda sporla geçiceğini düşünmüştüm ama geçmedi üniversite hayatımı yurtta kalarak geçirdiğim için hep fastfood tarzı beslenmekten dolayı 8 kilo aldım daha sonra geçen yaz 1 ayda 4 kilo vermiştim ama bu son zamanda yine 6 kilo aldım şuan pilates yapıyorum üstüne bugün dvd bozuldu pilatesimi yapamadım ona ayrıca sinir oldum evin yakınındaki spor aletlerine koşmayı düşünüyorum neyse ben açıkçası biraz sabırsızım sonuçları hemen görmek istiyorum ya da bi kilo verdiğimi görsem belki beni motive edicek napıcağıma henüz karar veremedim daha doğrusu ne yiyeceğime ama semizotu yeme planları içerisindeyim hergün semizotu yersem nolur onu merak ediyorum bu arada yemekten yarım saat önce çörekotu zımbırtısını çiğnemeyi denedim diyetlerden birindemi yazıyodu ne üff çok kötü bi deneyimdi onu bi daha yapabileceğimi sanmıyorum şimdi merak ettiğim bişey war. arkadaşım bugün bi msj attı ağustosun 13-14-15i arasında karpuz detoksu yap dedi 4 kilo verdiyomuş ama sadece dediğim tarihlerde oluyormuş bu 3 gün 3 ögün karpuz yiyomuşsun başka bişey yemiyomuşsun aynı zamanda karaciğeri ve safra kesesini temizliyomuş ben emin olamadım belki karaciğer ve safra kesesi için faydalı olabilir ama bu üç günlük detoksun kalıcı zayıflık yaptığını sanmıyorum üstelik bildiğim kadarıyla uzmanlarda karpuzu çok aşırı yemeyi tavsiye etmiyolar sonuçta şekerli su yaa benim daha çok aydınlanmaya ihtiyacım war kafam çok karışık şuan bilgi kirliliği yaşıyorumo kadar çok şey okudum ki zaten bugün kek yedim çok üzüldüm ama napıyım arada kendimi ödüllendirmeliyim diye düşündüm seninde dediğin gibi birazda onlar kazansın ama bende durum biraz farklı ben henüz kazanamadım