Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-07-2009, 11:18 PM   #4 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: korkmaktan korkmak

ben evde çok korkarım niye bu kadar korkağım ya ben walla korkudan yalnız uyuyamam mesela bu konuyu okuyunca aklıma küçüklüğüm geldi küçükken yalnız başıma başka bi odaya gidemezdim yalnız uyuyamamamdan evde yalnız kalamadığım ve hala bu gibi korkularım olduğunu anlayabilirsiniz en ufak bi seste eve sanki biri gelmiş gibi inanılmaz derecede korkuyorum ve kalbim kütkütküt atıyo bu problemi yurtta kalırkende yaşamıştım bizim odamız kalabalık olmasına rağmen bazen odada konuşulan şeylerden korkardım we bırakın odada yalnız yatamamayı yatağımda bile yalnız yatamıyodum bu durum aslında çok kötü ama engel olamıyorum bu problemden nasıl kurtulabilirim bilmiyorum