Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2009, 12:29 AM   #314 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

ay iki noktacınıza bir haller oldu.kaç gündür foruma ne girmek ne yazı yazmak geliyor.o kadar hevesliydim o kadar mutlu oluyordum ki...nedense içimden yazı yazmak gelmedi.bir suratsızlık bir can sıkıntısı hiç kendimden memnun değildim.oğlum küçükken bu kötü utkuyu hiç sevmiyorum kapıdan kovaladım gitti derdi yaramazlık yaptığı zaman,yada içinden muzurluk yapmak gelince.ben de onun gibi bu sudemi kapıdan kovalamak geldi . geçenlerde girdim foruma mesajlar, eleştriler imalı sözler açıkcası canımı sıktı.sadece okumakla yetindim.bugün biraz daha iyiyim.biraz da seminere gidememenin üzüntüsü var .çok istiyordum.neyse nasip değilmiş. salı günü oğlum gelecek belki o zaman enerjimi depolamış olarak,size güzel yazılar yazarım. sevgiler