arkadaşlar kuantum günlüğümde pek garip kaldı bu arada.bendeki duraklama devrinden o da etkilendi haliyle...bir hafta önce nette dolanırken kuantum düşünce tekniği eğitmenlerinden Şanal Beyin sağ kolu diyebilirim bir arkadaşımla yazıştık.ondan yardım istedim bazı şeyleri kendi başıma beceremediğimi profosyonel bir yardımın gerektiğini biliyorum.saolsun o da çok yardımcı oldu.eşimden hergece özgürleşme çalışması yapıyorum 21 gece sürecekmiş.bu gece 8.gecem.her yaptığım da hüngür hüngür ağlıyorum.
daha önceleri ben yapıyordum ama hiç etkilemiyordu.arkadaşın hazırladığı metin beni o kadar etkiliyor ki ağlamadan edemiyorum.hemen ona yazdım ağladığımı hatta olmadı diye içime sinmeyip üç defa yaptığımı.o da sevindi.blokajlar temizleniyor ağlaman kesilene kadar yap...ohh iyi ne blokaj varmış.eee 46 senede baya biriktirmişim.fakat en hoşuma giden tarafı eşimin sağlığında hiç aklıma gelmemişti oğlum için ona teşekkür etmek...iyi ki onunla evlenmişim oğlumu dünyaya getirmişim.bu özgürleşme de geçirdiğimiz yıllar için ve oğlum utku için teşekkür ederim diyorum en başta.işte benim en hassas noktam.bu sözler beni çok etkiliyor.bir başkası için anlam ifade etmeyebilir ama anne olanlar eminim beni anlayacaktır.hemen ilk gece eşim rüyama girdi.hatta iki gece rüyama geldi.belli ki o da hafiflemiş.çok neşeliydi.
günde 20 defa yapacağım birkaç cümle olumlamalarım var.sabahları da yataktan kalkınca 5 defa ellerim çapraz bir şekilde omuzlarımda yaradandan gelen bolluk kaynağını kabul ediyor ve kullanıyorum diyorum.daha 8 gün oldu.21 gün devam edicem gelişmeleri sizlerle paylaşırım.
fakat eşimden özgürleşmek beni çok rahatlattı.özgürleşmek uzaklaşmak veya kopmak değil.ona ait olanları ana geri iade etmek.çünkü onun yaşadığı sorunlarının çoğunu ben de yaşamaya başladım.manevi olarak hafifledim açıkcası... biraz açıldım yazma konusunda bundan sonra arkası gelir arkadaşlar.
hepinizi seviyorum sevgiler