02-08-2009, 01:59 PM
|
#317 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı: suzzy Nickli Üyeden Alıntı
haa canım unuttum bu arada ...bi iki noktada bana yapıversen de atsam şu sıkıntıları üzerimden canım... | suzzycim,kişisel gelişim sitesinde herşeyimizi dostça paylaşıyoruz.özelimizi bile yazıyoruz.hepimiz birbirimizi seviyoruz.yazılan bilgilerden çok faydalandığımı söyleyebilirim.hele Serpil'in paylaşımları çok güzel.hepimizde oluyor bu güzel faydalı birşey okuduğumuzda bunu forumdaki arkdaşlarla paylaşmalıyım.iyi niyetle yapılan çalışmalar.ben yaptım ben yazdım demiyor ki.o arkadaşta haklı kendi emeğidir olabilir ama alıntı yazmayı unutmuşsa bu çok büyük bir hata değil bence...bizim övgüler sinirlendirmiş o arkadaşımızı.biz alıntılar içinde teşekkür ediyoruz.bilgiler paylaşıldıkça çoğalır güzelleşir.teşekkür edilir.emek var çünkü düşünmüş okumuş bizim için paylaşma ihtiyacı duymuş.ne güzel bir düşünce.o yazıları okuyunca çok üzüldüm.hiç yazı yazmak gelmedi içimden.daha önceki konular için fırsat yaratmak isteyenler de varmış bu arada...neyse kinlerini kustular rahatlamışlardır sanırım.Serpilcim devam et güzelim biz senin bilgilerini paylaşmanı bekliyoruz.bizim için araştırıyorsun.emeğin için teşekkürler.. |
| |