Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2009, 04:03 PM   #44 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: kuantum sıçrama

hayatımızda sürekli istiyor olmak,yaradana bunlar benim hayatımda yok istiyorum demek bir etki yaratmıyor sevgili arkadaşlar.bunun için önce istediğimiz şeti netleştirip seçmek gerekiyor.ve ona yakın olmak için çalışmalar yapmak...bilmek te bir o kadar önemli bizim olcağına emin olmak gerçekten inanmak yani.layık görüyormuyuz kendimizi.kendimizi o isteğimiz içinde hayal edebiliyormuyuz gerçekten bizim olacağını biliyormuyuz.sadece şunu istiyorum bunu istiyorum demekte yanlış.elimizdekilerin kıymetini bilip şükredebiliyormuyuz? yoksa hep şikayet mi ediyoruz?çekim yasası,hak yasası birde etki tepki yasasıı var biliyorsunuz evrende...hep almakla olmuyor vermek ama karşılık beklemeden vermek.istiyorum derken acaba ben nasıl hizmet edebilirim nasıl faydalı olabilirim diye sorular sormamız gerekir.işte o zaman isteklerimizi seçip olacağını bilirsek yani kendimize gerçekten layık görürsek o şeye.olmamasının imkanı yok...düşüncelerimize bakarsak hep olumsuz düşünen biriysek nasıl olumlu olayların olmasınıı bekleyebiliriz.vücudumuzun enerjisi düşüyor biliyorsunuz kaygılı zamanlarımızda.ne düşünüyorsak onu yaşamamız kaçınılmaz. arkadaşlarla toplandık,endişelerimizden bahsediyoruz..dertleşiyoruz güya..endişe ne demek gelecekle ilgili kaygılarımız,bunlardan bahsettik yada geçmişteki pişmanliklarımız,öfkelerimiz,kinlerimiz...güzelce dertleştik.ama o anı yaşamadık.o anın tadını çıkartmadık.an aktı geçti birdaha yaşanır mı?birdaha biraraya gelme şansımız var mı?allah bilir.eski kırgınlıklarımıza pişmanlıklarımıza affedemediklerimize hem de geleceğede endişe duyarak enerji gönderdik vakti boşa harcamadık ama kötü enerjiyle zaman kaybettik.rahatladığımızı sanıyoruz ama yanıldık aslında.halbuki o anı yaşayp anın tadını çıkartsak hem enerjimiz yükselecek hem mutlu olcaktık.farkındalığımız artacaktı.ben artık dikkat ediyorum.hepinize tavsiye ediyorum.