Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2009, 11:31 PM   #225 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Alıntı:
btl1986 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkese hayırlı günler,
Sitenizle bugün karşılaştım.Yavaş yavaş incelemekteyim.Baktıkça beğenim giderek artıyor.İlgilileri tebrik ederim.Allah gayretinizi artırsın.Türkiyenin ve Türk insanının bu gibi sitelere çok ihtiyacı var.İnsanların çoğu chat ve diğer gereksiz sitelerde vakit öldürmekte.Giden zaman geri dönmüyor.Kaybıda yanında eşantiyon.Bu tür sitelere girerek şahsiyetimizi geliştirmek büyük bir kazanç.Hem kendimize hem de gelecek nesillere.
Çok mutluyum.Teşekkürler...
atakan bey diğer tüm yönetim kadromuz ben hariç ve tüm üyelerimizle büyümeye devam ediyoruz ne mutluki bize insanlar bir fayda görüyorlar

Alıntı:
suzzy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya pisicim sen hakkatten çok komik kedisin yaa...çok güldüm akşam akşam...arkadaşlar hepiniz..hoşgeldiniz yanımıza güzel paylaşımlar dilerim...

eh espri kabiliyetim gelişmiş aslında spontene bende bu kabiliyet (nasıl şımarık ve arsızım ehehe)