Yardım ve önerileriniz;başarı,atılım,olumsuz düşünce ile ilgili Arkadaşlar tam olarak bu konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açtım yanlışsa lütfen yetkililer konuyu taşısın ama kilitlenmesin sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var:
ben henüz daha liseyi bitirmedim yani lise 3 e geçtim. çok büyük hayallerim var, yani çoğu kişinin dinlerken olmaz gibi baktığını görüyorum. artık motivasyonum kalmadı gibi,daha doğrusu yolun daha başına bile giremedim,başlayamadım bile.bu yaz boyunca bunu düşündüm ve işte telkinleri dinlemem sonucunda olanları göz önünde bulundurdum,mesela sokakta istediğim gibi şarkıyı mırıldana mırıldana gidemezdim;çünkü yanımdan geçenlerin duyacağını düşünür ve çekinirdim ama şimdi istediğim gibi geziyorum ve mırıldanıyorum yani yapamayacağımı düşündüğüm şeyleri başardım,daha atılganım.ama bu konuda biraz tereddütlerim var ve korkuyorum sizden yardım istiyorum size anlatıyorum hayalimi.
Benim hayalim aslında biraz geniş kapsamlı.Aşamalı olarak anlatıyorum:
İlk önce çok çalışıp Bilkent Üniversitesi(Ankara) bilgisayar mühendisliğine gireceğim,(bu arada inglizce kelime haznemi geliştiricem,iyi derecede ingilizce seviyem var ama daha da lağzım ve arada hafif kendimi anlatacak kadar da almanca öğrenicem).daha onsra GRA diye bir sınav var galiba üniversiteliler için,ingilizce bir sınav ve bu sınav işte yurt dışında master için.bilkentte atıyorum 150 bölüm öğrencisi varsa 10 u yurtdışına gidiyor master için çünkü bu sınav önemli.daha sonra iyi çalışarak bilkent i bitiricem ve sınava girip güzel bir puan alıp yurtdışında master yapıcam.hayalim burada devreye giriyor.benim hayalim yurtdışında bir hayat kurmak,bilmiyorum ama istiyorum hayal işte.Türkiye neyine yetmiyor diyebilirsiniz ama bu da benim hayalim arkadaşlar,sıkıntı çekmeden yurtdışında kalmak ve oraya yerleşmek.daha sonra orada bir firma ile staj gibi çalışacağım master yaparken ve orada edindiğim tecrübeyle bazı yerlerde iş kolaylığım olacak ve benim için işçi çalıştırma iznine başvuracakları kadar cazip olacağım.daha sonra oturma izni gelecek ve uzatmalarla çalışma izni,en sonunda vatandaşlık ve ben iyi bir yerde güzel bir maaşla emeklilik günlerimi bekliyor ve kendime ait güzel bir evde emekliliğime yakın günlerin tadını çıkarıyor olacağım.ha tabi şundan bahsetmedim,masterı mı tıp mühendisliği(bilgisayarın tıptaki kullanımı) adına yapmak istiyorum çünkü benim asıl amacım bilime katkıda bulunmak,bilim beni çok çekiyor.
işte koca bir hayal.bunu dinleyenler hep olmaz dediler.ne olur arkadaşlar,bana olurunu söyleyin,cesaretimi tazeleyin.nasıl kendimi başarıya motive edebilirim,çalışmak içimden gelmiyor şuan ancak araştırıyorum şimdilik,yani motive olmalıyım,zor koca bir dağ gibi gözüküyor bu hayal,bunu çözmeliyim,bana başarabileceğimi söyleyin arkadaşlar,ben böyle düşünmeye çalışıyorum ama korkuyorum,telkinleri de dinliyorum.lütfen arkadaşlar yardım edin,yani nasıl bir çalışma planı düzenleyebilirim sizce.bu hedefe ulaşmam için ilk büyük engel ÖSS,yani benim öss yi geçmem lazım süper bir şekilde ilk önce ve arada ingilizce-almanca çalışmam lazım.ilk sorum şu,çnkü ilk hedefim bu.ben inglzce-almanca-dersler-ve arada motive edici eğlence ve hobileri bir arada nasıl götürebilirim.yardımcı olacaklara şimdiden tşk ederim,şmdi anlatırken bile byle bi boşaldı içim sanki ohh be,yardımlarınızı bekliyorum=)) Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |