Cevap: İngilizce'den Türkçe'ye Şarkı Sözleri SNOW WHITE QUEEN Stoplight lock the door.dur ışığı kapıyı kilitliyor Don't look back.geriye bakma Undress in the dark,karanlığın içinde soyun And hide from you,ve kendinden saklan All of you.herseyinden You'll never know the way your words have haunted me.sen hiç bilmeyeceksin sözlerinin bana nasıl dadandıgını I can't believe you'd ask these things of me.bu seyleri benden istedigine inanamıyorum You don't know me.Beni tanımıyorsun You belong to me,bana aitsin My snow white queen.Benim pamuk prensesim There's nowhere to run, so let's just get it over.kaçacak yer yok,oyleyse yolun sonuna varalım Soon I know you'll see,yakında anlayacağını biliyorum You're just like me.Sen de tıpkı ben gibisin Don't scream anymore my love, 'cause all I want is you.Artık çığlık atma aşkım,çünkü bütün istediğim sensin Wake up in a dream.rüyandan uyan Frozen fear.donuk korku All your hands on me.Ellerin üzerimdeyken I can't scream Bağıramıyorum I can't escape the twisted way you think of me.Bana olan çarpık fikirlerinden kaçamıyorum I feel you in my dreams and I don't sleep.Seni rüyalarımda hissediyorum ve uyuyamıyorum You belong to me,Sen bana aitsin My snow white queen.Benim pamuk prensesim There's nowhere to run, so let's just get it over.Kaçacak yer yok, oyleyse yolun sonuna varalım Soon I know you'll see,Yakında anlayacaksın biliyorum You're just like me.Sen de tıpkı ben gibisin Don't scream anymore my love, 'cause all I want is you.Artık çığlık atma aşkım, çünkü sen tek istediğimsin I can't save your life ben senin hayatını kurtaramam Though nothing I bleed for is more tormenting.kanadıgım hiç bir şey bu kadar acı verici olmasa da I'm losing my mind and you just stand there and stare as my world divides -Aklımı kaçırıyorum ve sen sadece orda durup bana bakıyorsun benim dünyam parçalanırken You belong to me,Sen bana aitsin My snow white queen.Benim pamuk prensesim There's nowhere to run, so let's just get it over.Kaçacak yer yok, oyleyse yolun sonuna varalım Soon I know you'll see,Yakında anlayacağını biliyorum You're just like me.Sen de tıpkı ben gibisin Don't scream anymore my love, 'cause all I want is you.daha fazla çığlık atma aşkım, çünkü bütün istediğim sensin |