Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2009, 05:14 PM   #206 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu

Alıntı:
asiyah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yooo hiç de öyle değilim. benim içimde şeytan var. lanetli bir şeytan. nefret ediyorum kendimden. kendime göre kötüyüm. yani daha önce olan bana göre kötüyüm. insanların kötülüğünü istiyorum. herkesi öldürmek istiyorum.

yok hiç cevap yok bende. sadece anlamsız havada asılı kalan sorular var. ruhsuz bir insanım işte. ne yapsam boş. hiç hoş değil bence.
bu kadar karamsar olmamalısın canım insanların kötülüğünü düşünmen bile bi ruhun olduğu anlamına gelir yapman gereken böyle düşünmek yerini ruhunu iyileştirmeye çalışmak
seni seviyorum-özür dilerim-lütfen beni affet-teşekkür ederim