Ynt: Dalgalanma Hissi öncelikler herkese selam ve bu siteyi hazırlayanlara teşekkür ediorum.
bu dalgalanma hissi konusunda bende bişiyler söyliyim istedim telkinleri bende nerdeyse 2 aydır dinliorum suçluluk ve egoyla başladım sonra suçluluğu çıkardım sadece egoyu dinledim bazen öle anlar oluoduki hiçbişey moralimi bozamıodu bazende mutlu olmak için bi neden göremiodum sonra kendine güveni ekledim listeme dinlemeye başladıktan 2 hafta sonra falan 3 gün boyunca çok sinirliydim. İnanılmaz bi şekilde şiddete eğilimim (halbuki hiç öyle bi yapım yoktur) vardı çünkü içimdeki duygu çok yoğundu bi şekilde dışarı atma ihtiyacı hissediyorsun. Bu günlerde yine arasıra mutsuz olduğum oluyor ama nasıl anlatim böyle mutsuzluğun derecesi düşmüş gibi sanki mutsuzluk değilde daha çok hissizlik gibi bişiy.Mutlu olduğum zamanlar artıyor. ne dersiniz bu iyi bişiy heralde.
Son olarak bişiy eklemek istiyorum beni etkilemio bu telkinler die düşünebilirsiniz bence bu normal bunun nedeni değişimin farkına varmamanızdır. Bunun yollarından biride kendinizi dikkatli bi şekilde gözlemleyin olaylara karşı tavırlarınız , isteklerinizi dile getirmek , insanların size karşı tavırları bunları eskiyle karşılaştırın. bence bunların değiştiğini mutlaka göreceksiniz.
Bana göre beynin en mükemmel tarafıda bu istekleri ve değişimleri sebepler oluşturarak gerçekleştirmek bu sayede değişim çok doğalmış gibi görünüor ve farkına varımıorsun.
Birde çok sevdiğim bi söz var duyduğumda çok hoşuma gitmişti ' Ne zaman içinizdeki ses dışardan gelen seslere oranla daha yüksek çıkmaya başladı işte ozaman hayatınızın efendisi olmuşsunuz demektir ' nasıl durumumuzu çok iyi özetliyor değilmi. herkese teşekkür ediorum. Bu konuda sitenin kurucuların da fikrini almak isterim söylediklerim üyeleri yanlış yönlendirsin istemem sonuçta. yorumlarınızı bekliorum.
__________________ Mutluluğunuzu izleyin! Sadece duvarların olduğu yerde bile evren size kapılarını açacaktır. |