Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-08-2009, 09:52 PM   #840 (permalink)
arca
Yüzbaşı

Tesekkür: 28,333
833 Mesajinıza toplam 3,182 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to behold
Standart Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Alıntı:
TR-ance Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Arca ,

Dediklerinizde Sonuna Kadar Haklısınız.. Sonuçta Hepimiz Bir İlahi Gücün OLması Sebebi İle Yaşamımızı Sürdürüyoruz.. Şayet O İçimizde OLmasaydı Bizim Yaşamsal Bir Faaliyet Göstermemiz Söz Konusu Değil.. Eksisi Artısı Derken O Gün İçerisindeki O İlahi Varlığı Kavrama Farkındalığımın Artması Konusundaki Eksilip Artmadan Söz Etmek İstemiştim Ben.. Yoksa O Herzaman Bizim Derunumuzda Hissedebileceğimiz Bir Şeydir.. Bu Konuda Asla Şüphem Yoktur..

SevgiLer..
O kocaman ve güzel yüreğinin sevgisinin bir gecelik olmadığını elbette biliyorum, kat kat arttığı kesinlikle doğru olan sözlerini sonuna kadar desteklediğimi ifade etmek istemiştim.. hislerimi yanlış aktardıysam ve yanlış anlamana sebep olduysam gerçekten özür dilerim lütfen affet beni..

arca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla