Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2009, 12:27 AM   #14 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Cevap: ALTINI ISLATMA

Bu sorunu bir zamanlar nasıl çözdüğümü paylaşmışım daha önce,belki faydalanabilirsiniz arkadaşlar..

Alıntı:
yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kızımın çok küçükken bana bu konuda epey sıkıntı yaşattığını hatırlıyorum...

Geceleri ve hatta özellikle gündüzleri ( kardeşini kıskandığı için bilerek ) bile...

Sonra bir dini kitapta telkinle ilgili bilgiler ve faydalarını okudum .Kitap aynen şöyle diyordu;

Çocuğunuz uyuyup derin uykuya dalınca kulağına altını ıslatmaması gerektiğini birkaç kez fısıldayın ve buna bir süre devam edin.

Ben de hemen uygulamaya başladım ve 3. günün sabahında kızım yatağında doğruldu. "Anne, bak artık yapmıyorum" dedi

O günden sonra da böyle bir sorun yaşamadık.Bunu anlattığım birkaç kişiye çok komik geldi ama doğruydu...
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla