Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak Sevgili Arkadaşlar, bir konuda aklıma bir fikir gelmişti, ben bunu sanırım iyice netleştirdim.
Sizlerle paylaşmak için sabırsızlandım.
Örneğin parasal konularda sıkıntı çekiyorken, bu sıkıntının bolluğa dönüşmesi gibi bir arzunuz var. Alınacak şeyleriniz var ya da gidecek bir yeriniz var ama feraha erişmeden bunu yapmak istemiyorsunuz. Kendi kendinize diyorsunuz ki, şu maaşımı bi alayım ya da şu beklediğim şey olsun veya dolar yükselsin bozdurup alayım vb. gibi düşünceleriniz varsa; işte o beklediğiniz ama bir türlü oluşmayan bolluk durumu genellikle, etrafınızda oluşturduğunuz bir negatif çemberin dışına çıkmadığınız için olabilir diye düşünüyorum. Bu çemberden çıkıp herşeyi oluruna bırakınca yani; beklentinin dışına çıkmaya karar verdiğinizde, bekleyip ve gözleyip alamadığınız şeyleri almaya başlıyorsunuz.
Mesela telefonunuz hep açıktır. Beklediğiniz bir telefon olduğu halde kimse aramamıştır. Bir gün telefonunuzu yanınıza almayıp akşam eve döndüğünüzde birsürü cevapsız aramalar görebilirsiniz. Beklenti gerçekleşiyor ama; siz beklentiyi serbest bırakıırsanız.
Bollukta böyle birşey. Olsun da bir an önce kurtulayım şu darlıktan diye düşünmeyiniz. İyice sıkıntıya girmeden beklentilerinizi serbest bırakın.Beklemediğiniz anda arzularınız gerçekleşebilir.
Para harcarken eksildiğini hissediyorsanız muhtemelen yokluk çemberi ileride daralacaktır.
Acaba doğru tespit yapabilmiş miyim? |